tag:blogger.com,1999:blog-2253877978243152561.post7580554051094698808..comments2024-02-29T20:46:54.145+00:00Comments on Zmysły w kuchni - przepisy kulinarne, podróże, książki: Luby gotuje. Nudle ze stekiem i warzywami. Herbata z hibiskusa.Karolinahttp://www.blogger.com/profile/14296804290201987120noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2253877978243152561.post-61569164907089736602013-10-03T14:54:13.850+01:002013-10-03T14:54:13.850+01:00Może tak być, zawsze warto zwalić na coś :) A rzec...Może tak być, zawsze warto zwalić na coś :) A rzeczywiście sukces steka w dużej mierze zależy od jakości mięsa. Spróbuję z soleniem :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10234488267870621666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2253877978243152561.post-5162151773364289452013-10-03T14:47:31.101+01:002013-10-03T14:47:31.101+01:00Dziekuje!
Z niesoleniem steka to chyba jakis kuch...Dziekuje!<br /><br />Z niesoleniem steka to chyba jakis kuchenny mit. Pracowalam z roznymi szefami kuchni i kazdy solil steki przed smazeniem. Byc moze niektorzy lubia zwalac gumowosc steka na to, ze zostal posolony przed smazeniem, a nie na jego zla jakosc. Dobrej jakosci wolowina nie bedzie gumowa. Zyje w kraju, gdzie steki sie je na potege, jeszcze nigdy nie trafilam na gumowatego. <br /><br />Pozdrowienia!Karolinahttps://www.blogger.com/profile/14296804290201987120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2253877978243152561.post-7182774314484958402013-10-03T13:55:57.927+01:002013-10-03T13:55:57.927+01:00Super przepis :) Uważam, że steka zawsze przyrządz...Super przepis :) Uważam, że steka zawsze przyrządzi najlepiej facet. To taka męska robota. Zaskakuje mnie jednak, że stek jest solony (też mam ta książkę i zwrociłam na to uwagę). Z reguły solimy steka podczas smażenia. Nie wyszedł gumowaty? I też gratuluje lubego :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10234488267870621666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2253877978243152561.post-46744541574764626092013-09-29T18:07:34.557+01:002013-09-29T18:07:34.557+01:00Dziękuję kochana. :) Tym bardziej, że te zdjęcia t...Dziękuję kochana. :) Tym bardziej, że te zdjęcia to jedna wielka improwizacja i prowizorka. ;) W tym tygodniu planuję jeszcze jeden wpis z tej serii, więc zapraszam. Poczytaj proszę komentarze innych i moje pod wpisem z wprowadzeniem zanim kupisz książkę. Karolinahttps://www.blogger.com/profile/14296804290201987120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2253877978243152561.post-73103167524042845552013-09-28T11:17:07.466+01:002013-09-28T11:17:07.466+01:00Piknę środkowe zdjęcie nudli! Świetnego masz tego ...Piknę środkowe zdjęcie nudli! Świetnego masz tego Pana :) Nie miałabym nic przeciwko, żeby kiedyś i na mnie czekał w domu taki obiad, kolacja. Na razie pozostaje mi zakasać rękawy i zabrać się za gotowanie.<br /><br />Pozdrawiam! :)<br /><br />ps. Chyba kupię tą książkę. Pralinehttps://www.blogger.com/profile/10624461335875662905noreply@blogger.com