Mam niezwykłą przyjemność zaprosić Was do lektury wywiadu, który ukazał się dziś w serwisie Ugotuj.to. Znajdziecie go tutaj.
Dzień miło zaczął się od tej publikacji i mam nadzieję na jeszcze lepsze jego zakończenie, bo właśnie jedziemy odebrać moją Mamę z lotniska. Mogę do końca przyszłego tygodnia mało tu bywać, ale odpowiem na wszystkie komentarze najpóźniej w następny weekend.
Bardzo dziękuję tym, którzy mi dziś gratulowali na forach i facebook.
Miłej lektury i spokojnego wieczoru! Pozdrawiam ciepło!
rzeczywiście same przyjemności Cię dziś spotkały..
OdpowiedzUsuńi niech te uśmiechy nie znikają!
a wywiadu gratuluję bardzo!
ciekawy wywiad. masz rację, broń angielskiej kuchni ! Francuzi uważają ją za najgorszą w Europie- a jak dla mnie Brytyjczycy mają wiele ciekawych smaków. Sama je powoli odkrywam i nie ma na co narzekać.
OdpowiedzUsuńgratuluję z całego serduszka;)
gratulacje! z przyjemnościa przeczytałam. uśmiech wypracowany i zasłużony. :)
OdpowiedzUsuńGratuluję! wywiad przeczytałam, jest bardzo interesujący.
OdpowiedzUsuńGratulacje! I wspanialego tygodnia z Mama:)
OdpowiedzUsuńGratuluję! Jestem z Tobą w krucjacie:-) nawet kiedyś popełniłam post pt. Prywatna Krucjata:-)
OdpowiedzUsuńjeszcze raz gratulacje! i udanych chwil z kochana mama.
OdpowiedzUsuńSerdeczne gratulacje. Wywiad przeczytalam z duza przyjemnoscia.
OdpowiedzUsuńGratuluje serdecznie :-))))
OdpowiedzUsuńgratulacje :)
OdpowiedzUsuńWspaniale, wielkie gratulacje!!! :)
OdpowiedzUsuńMiłego wspólnego odpoczywania - ciekawe, co dobrego Mama u Ciebie zje :).
Gratuluję wywiadu, i radości z każdej chwili spędzonej z mamą:)
OdpowiedzUsuńGratuluję Karolino!
OdpowiedzUsuńGratulacje! Bardzo fajny wywiad.
OdpowiedzUsuńSwietny wywiad! Gratulacje, madrze prawisz! Jestem w Twojej druzynie (jezeli pozwolisz?) ;)))
OdpowiedzUsuńNależało Ci się, Serwusowa! :)
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawy wywiad. Nie daje mi spać potrawa na zdjęciu nad przepisem (papryka zawinięta w cukinię na tarcie?). Co to za pyszności?
OdpowiedzUsuńW drużynie nie jestem, ale baaaardzo miło się czytało Serwusowa!
OdpowiedzUsuńKonkretna z Ciebie Babeczka :)
Miłego spędzania czasu z Mamą - wspaniale Wam musi być!
Świetny wywiad! gratuluje! śledze od poczatku ten cykl i jestes jedną z moich faworytek:)
OdpowiedzUsuńbernadeta75
Bossszzz... dopiero dzis 'odkrylam' ze Pani Serwusowa to Ty! :)
OdpowiedzUsuńSwietny wywiad Karolino! Podoba mi sie, ze tak pozytywnie piszesz o angielskiej kuchni. Choc nie znam jej zbyt dobrze niestety,to wiem, ze przeciez kazda kuchnia ma do zaoferowania cos dobrego i wartego poznania.
Gratuluje i pozdrawiam serdecznie! :)
Stajesz się sławna!
OdpowiedzUsuń:0)
Rafał
Dziękuję serdecznie za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje. :) Cieszę się, że przeczytaliście wywiad z ciekawością i że Wam się podobał. Spędziliśmy świetne 9 dni, niestety dziś powrót do rzeczywistości. Dużo pojeździliśmy, więcej zjedliśmy, a jeszcze więcej wypiliśmy! ;)
OdpowiedzUsuńAsiejko, uśmiech nie znikał i nie zniknie co najmniej do 21 sierpnia... :)
Malwinno, myślę, że jeszcze wiele brytyjskich smaków do okrycia. Korzystam z tego, że jestem na miejscu.
Aniu, wiem, że także nie patrzysz na pewne rzeczy bezkrytycznie i cieszę się, że potrafisz docenić, co te kraj daje pozytywnego. :)
Arek, przybij piątkę! ;)
Anonimie, to jest tarta, którą pokażę mam nadzieję w najbliższy weekend.
Polko, fajny komplement - konkretna. :)
Bernadeto, a ja z przyjemnością obejrzałam Cię na tym filmie z polędwiczkami. :) I zagłosowałam.
Beo, ja np. do dziś się nie łapię, kto jest kto na facebook. :) Więc nie dziwię Ci się, że nie załapałaś od razu. :)
Rafale, oby nie! ;)
Pozdrowienia ciepłe ślę, choć stopy mam zimne dziś. ;)
Zatem dziekuje za wyrozumialosc :))
OdpowiedzUsuńWyglada superapetycznie...
OdpowiedzUsuńWidzisz, Ty to jestes bardziej wszechstronna niz ja. Ja mam jakis problem z kuchnia marokanska, tak samo, jak mam problem z kuchnia karaibska (tzn konkretnie chodzi mi o Antyle francuskie). Juz kiedys pisalam na innym blogu, ze czegos brakuje mi, albo czegos za duzo jest. Owszem, w resto zjem z przyjemnoscia, lub gdy ktos mi ugotuje, ale sama nie biore sie za te sprawy...
Nice brief and this post helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.
OdpowiedzUsuńHe, he Magda! :) Zjechalas o jeden post za nisko. :) Ale wiem ocb. ;) Mnie tez przerastaja niektore kuchnie, ale ostatnio skusilam sie na afrykanskie danie rodem z RPA i wyszlo genialne, wiec moze sie przemoge. No i ze skladnikami u mnie roznie. :( Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńYou welcome, Anonymous.