2 sierpnia 2010

Bardzo miły dzień!

Kochani,

Mam niezwykłą przyjemność zaprosić Was do lektury wywiadu, który ukazał się dziś w serwisie Ugotuj.to. Znajdziecie go tutaj.

Dzień miło zaczął się od tej publikacji i mam nadzieję na jeszcze lepsze jego zakończenie, bo właśnie jedziemy odebrać moją Mamę z lotniska. Mogę do końca przyszłego tygodnia mało tu bywać, ale odpowiem na wszystkie komentarze najpóźniej w następny weekend.

Bardzo dziękuję tym, którzy mi dziś gratulowali na forach i facebook.

Miłej lektury i spokojnego wieczoru! Pozdrawiam ciepło!

26 komentarzy:

  1. rzeczywiście same przyjemności Cię dziś spotkały..
    i niech te uśmiechy nie znikają!
    a wywiadu gratuluję bardzo!

    OdpowiedzUsuń
  2. ciekawy wywiad. masz rację, broń angielskiej kuchni ! Francuzi uważają ją za najgorszą w Europie- a jak dla mnie Brytyjczycy mają wiele ciekawych smaków. Sama je powoli odkrywam i nie ma na co narzekać.
    gratuluję z całego serduszka;)

    OdpowiedzUsuń
  3. gratulacje! z przyjemnościa przeczytałam. uśmiech wypracowany i zasłużony. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Gratuluję! wywiad przeczytałam, jest bardzo interesujący.

    OdpowiedzUsuń
  5. Gratulacje! I wspanialego tygodnia z Mama:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Gratuluję! Jestem z Tobą w krucjacie:-) nawet kiedyś popełniłam post pt. Prywatna Krucjata:-)

    OdpowiedzUsuń
  7. jeszcze raz gratulacje! i udanych chwil z kochana mama.

    OdpowiedzUsuń
  8. Serdeczne gratulacje. Wywiad przeczytalam z duza przyjemnoscia.

    OdpowiedzUsuń
  9. Wspaniale, wielkie gratulacje!!! :)
    Miłego wspólnego odpoczywania - ciekawe, co dobrego Mama u Ciebie zje :).

    OdpowiedzUsuń
  10. Gratuluję wywiadu, i radości z każdej chwili spędzonej z mamą:)

    OdpowiedzUsuń
  11. Gratulacje! Bardzo fajny wywiad.

    OdpowiedzUsuń
  12. Swietny wywiad! Gratulacje, madrze prawisz! Jestem w Twojej druzynie (jezeli pozwolisz?) ;)))

    OdpowiedzUsuń
  13. Bardzo ciekawy wywiad. Nie daje mi spać potrawa na zdjęciu nad przepisem (papryka zawinięta w cukinię na tarcie?). Co to za pyszności?

    OdpowiedzUsuń
  14. W drużynie nie jestem, ale baaaardzo miło się czytało Serwusowa!
    Konkretna z Ciebie Babeczka :)
    Miłego spędzania czasu z Mamą - wspaniale Wam musi być!

    OdpowiedzUsuń
  15. Świetny wywiad! gratuluje! śledze od poczatku ten cykl i jestes jedną z moich faworytek:)
    bernadeta75

    OdpowiedzUsuń
  16. Bossszzz... dopiero dzis 'odkrylam' ze Pani Serwusowa to Ty! :)
    Swietny wywiad Karolino! Podoba mi sie, ze tak pozytywnie piszesz o angielskiej kuchni. Choc nie znam jej zbyt dobrze niestety,to wiem, ze przeciez kazda kuchnia ma do zaoferowania cos dobrego i wartego poznania.

    Gratuluje i pozdrawiam serdecznie! :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Stajesz się sławna!
    :0)
    Rafał

    OdpowiedzUsuń
  18. Dziękuję serdecznie za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje. :) Cieszę się, że przeczytaliście wywiad z ciekawością i że Wam się podobał. Spędziliśmy świetne 9 dni, niestety dziś powrót do rzeczywistości. Dużo pojeździliśmy, więcej zjedliśmy, a jeszcze więcej wypiliśmy! ;)

    Asiejko, uśmiech nie znikał i nie zniknie co najmniej do 21 sierpnia... :)

    Malwinno, myślę, że jeszcze wiele brytyjskich smaków do okrycia. Korzystam z tego, że jestem na miejscu.

    Aniu, wiem, że także nie patrzysz na pewne rzeczy bezkrytycznie i cieszę się, że potrafisz docenić, co te kraj daje pozytywnego. :)

    Arek, przybij piątkę! ;)

    Anonimie, to jest tarta, którą pokażę mam nadzieję w najbliższy weekend.

    Polko, fajny komplement - konkretna. :)

    Bernadeto, a ja z przyjemnością obejrzałam Cię na tym filmie z polędwiczkami. :) I zagłosowałam.

    Beo, ja np. do dziś się nie łapię, kto jest kto na facebook. :) Więc nie dziwię Ci się, że nie załapałaś od razu. :)

    Rafale, oby nie! ;)

    Pozdrowienia ciepłe ślę, choć stopy mam zimne dziś. ;)

    OdpowiedzUsuń
  19. Zatem dziekuje za wyrozumialosc :))

    OdpowiedzUsuń
  20. Wyglada superapetycznie...

    Widzisz, Ty to jestes bardziej wszechstronna niz ja. Ja mam jakis problem z kuchnia marokanska, tak samo, jak mam problem z kuchnia karaibska (tzn konkretnie chodzi mi o Antyle francuskie). Juz kiedys pisalam na innym blogu, ze czegos brakuje mi, albo czegos za duzo jest. Owszem, w resto zjem z przyjemnoscia, lub gdy ktos mi ugotuje, ale sama nie biore sie za te sprawy...

    OdpowiedzUsuń
  21. Nice brief and this post helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.

    OdpowiedzUsuń
  22. He, he Magda! :) Zjechalas o jeden post za nisko. :) Ale wiem ocb. ;) Mnie tez przerastaja niektore kuchnie, ale ostatnio skusilam sie na afrykanskie danie rodem z RPA i wyszlo genialne, wiec moze sie przemoge. No i ze skladnikami u mnie roznie. :( Pozdrawiam!

    You welcome, Anonymous.

    OdpowiedzUsuń

Wściubisz nochal? Będzie mi bardzo miło, jeśli zostawisz po sobie ślad. Zapraszam i pozdrawiam! :)